Sursa: Woman Wearing Black Dress Standing and Reading Book · Free Stock Photo (pexels.com)

Dacă îți este cunoscut termenul de „summer read”, avem pentru tine o scurtă listă de recomandări care vor pica numai bine în aceste luni călduroase. Așază-te confortabil și deschide cărțile disponibile în oferta de pe site-ul nostru și cu siguranță nu îți va părea rău! Am ales pentru tine câteva romane care să îți inducă o stare de visare sau să te poarte cu ele în lumi fascinante, care să nu îți permită să lași cartea jos din mână.

Cartea „ALTER EGO” scrisa de TONINO BENACQUISTA

Tenisul este lucrul de la care pornește acțiunea acestei cărți, în care doi bărbați hotărăsc că vor să își schimbe identitatea. Este un roman deopotrivă amuzant, cât și pasional, care te va ține în priză. Găsești cartea pe site-ul nostru la prețul de 15 lei.

Cartea „CAPCANA” scrisa de SARAH WRAY

În acest roman se vorbește despre Tabăra Speranței, la care protagonistul în vârstă de 15 ani participă în ideea că va avea parte de aventura vieții sale. Descoperă dacă este sau nu așa parcurgând cele 253 de pagini ale acestui roman fascinant, pe care îl găsești pe site la prețul de 9,99 lei.

Cartea „CONFESIUNILE UNEI FETE RELE” scrisa de ANAYS M.

Dacă dorești să explorezi mai profund latura feminină, această carte este prilejul perfect! Descoperă câteva confesiuni sincere, care uneori pot chiar stârni controverse. Scurtul volum de 126 de pagini publicat la Editura Bookzone te va delecta în această vară cu siguranță!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *