Sursa: pixabay.com

Dacă îți place să citești cărți în limba engleză sau vrei să îți îmbunătățești abilitățile lingvistice, în acest articol avem pentru tine câteva recomandări care o să te ajute să-ți îmbogățești vocabularul în timp ce parcurgi niște povești clasice și nemuritoare care te vor captiva cu siguranță. Iată ce îți propunem:

Cartea „AMERICAN FOLKLORE” scrisă de T. COFFIN

American Folklore by Tristram Potter Coffin

Acest volum publicat în anul 1968 conține 326 de pagini pline de folclor american care stârnește curiozitatea oricărui străin. Dacă ești interesat/ă de cultura acestei vaste țări, acest volum este ideal pentru a-ți umple lacunele în ceea ce privește tradițiile și poveștile de demult din America.

Cartea „A CONNECTICUT YANKEE IN KING ARTHUR’S COURT” scrisă de MARK TWAIN

A Connecticut Yankee in King Arthur's Court (Collins Classics):  Amazon.co.uk: Twain, Mark: 9780007449477: Books

Mark Twain este un scriitor care va rămâne mereu în istorie pentru poveștile sale pline de tâlc și presărate cu umor. Îmbinată cu elemente reale din istorie, cartea de față îți va dezvălui o poveste fascinantă care se întinde de-a lungul a 418 pagini. Volumul a apărut în anul 2011 la editura Collins și abia așteaptă să-și împărtășească secretele cu noi cititori.

Cartea „A LITTLE PRINCESS” scrisă de FRANCES HODGSON BURNETT

A Little Princess by Burnett, Frances Hodgson: Very Good Pictorial Wraps  (1994) First Thus | Bookwood

E posibil să cunoști numele acestei autoare care este celebră pentru cartea „Grădina secretă”, însă „A little princess” este la fel de captivantă pentru cititorii de toate vârstele. Alege ediția din 1994 publicată la Wordsworth Classic pentru 192 de pagini pline de fragmente impresionante din care s-au păstrat încă citate celebre precum:

“I am a princess. All girls are. Even if they live in tiny old attics. Even if they dress in rags, even if they aren’t pretty, or smart, or young. They’re still princesses.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *