Sursa: Elvis Presley Digital Wallpaper · Free Stock Photo (pexels.com)

Dacă te interesează domeniul jurnalisticii sau vrei să afli mai multe lucruri despre celebritățile tale preferate, îți recomandăm secțiunea noastră de meda/tv/jurnalistică, unde vei găsi cărți publicate recent sau mai vechi care să îți satisfacă orice curiozitate. În acest articol îți vom sugera câteva titluri care cu siguranță vor fi de interes pentru pasiunile tale.

Cartea „DESPRE TELEVIZIUNE. SCRIERI 1956-2015” scrisă de UMBERTO ECO îți va explica în 400 și ceva de pagini, din experiența directă a autorului, cum stau lucrurile în spatele marilor ecrane. Volumul a apărut în anul 2021 la editura Polirom, în colecția Plural M și reprezintă un must-read pentru fanii lui Umberto Eco.

Cartea „FORMAREA IDENTITĂȚII PROFESIONALE A JURNALIȘTILOR” scrisă de LUMINIȚA ROȘCA a apărut în anul 2000 tot la editura Pollirom, în colecția Collegium/Media și cuprinde informații importante pentru cei care își doresc să pornească pe acest drum profesional.

Cartea „ȘTIRILE. MANUALUL UTILIZATORULUI” scrisă de ALAIN DE BOTTON este o valoroasă sursă de informație în special într-un prezent unde predomină știrile false. Celebrul autor ne oferă insight-urile sale asupra situației într-un volum de 261 de pagini pulicat la editura Humanitas în 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *