Sursa: Books on White Wooden Shelf · Free Stock Photo (pexels.com)

Dacă vrei să afli mai multe lucruri despre autorii români consacrați de-a lungul timpului, în acest articol îți oferim câteva recomandări care să pună ordine în cronologie și să te ajute să descoperi noi scriitori talentați. Pe site-ul nostru vei găsi câteva volume din această categorie care te vor inspira să îți alegi următoarea lectură.

Prima recomandare pe care o avem pentru tine este cartea „100 cei mai mari scriitori români„, lucrare elaborată sub egida Uniunii Scriitorilor din România. În cele 352 de pagini vei afla tot ce ai nevoie să știi despre evoluția literaturii în țara noastră și care sunt numele care au răsunat pe buzele tuturor în diferite perioade.

A doua noastră recomandare pentru tine este „1500 scriitori români clasici și contemporani. Dicționar bibliografic esențial” scrisă de Boris Crăciun și Daniela Crăciun-Costin. Volumul cuprinde 540 de pagini memorabile și îți va deschide calea către întregul univers literar din România.

Ultima recomandare din acest articol constă în „Oameni de seamă Vol. 1. Ce trebuie să știu despre scriitorii români” scrisă de Maria Dornescu, Maria Apetroaiei și Cristina Beatrice Timiș. Mai mult decât niște recomandări literare, acest scurt volum îți va oferi o privire de ansamblu asupra pieței literare românești pentru numai 14,99 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *