Sursa: pexels.com

Dacă ești student/ă la medicină și ai nevoie de o carte de anatomie frumos ilustrată sau alte cărți din domeniu, vei găsi tot ce ai nevoie pe site-ul nostru: de la cărți de fiziologie la agende medicale, cărți de farmacologie, cărți de neurologie și cărți de kinetoterapie. În acest articol îți recomandăm doar câteva titluri care s-ar putea să-ți fie de folos în studiile tale:

A COLOUR ATLAS OF HUMAN ANATOMY de R.M.H. MCMINN, R.T. HUTCHINGS

See the source image

Volumul a fost publicat în anul 1992, este în engleză și are 358 de pagini. A apărut la editura Wolfe Medical Publications și îl găsești pe site-ul nostru la prețul de numai 99 de lei.

„FARMACOGNOZIE. PRODUSE VEGETALE CU SUBSTANTE BIOACTIVE” scrisă de URSULA STANESCU, MONICA HANCIANU, CERASELA ELENA GIRD

Farmacognozie. Produse vegetale cu substante bioactive - Ursula Stanescu

Cartea a fost publicată la editura Polirom în anul 2020 și are 468 de pagini. O găsești pe site-ul nostru la prețul de 59 de lei.

ANATOMIE PENTRU MIȘCARE VOL.1-2 INTRODUCERE ÎN ANALIZA TEHNICILOR CORPORALE. EXERCIȚII DE BAZĂ” scrisă de BLANDINE CALAIS-GERMAIN

See the source image

Găsești ambele volume apărute la editura Polirom în anul 2018 pe site-ul nostru la prețul de doar 65 de lei. Însumează împreună 610 de pagini de cunoaștere neprețuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.