Sursa: pexels.com

Dacă ești student/ă la medicină și ai nevoie de o carte de anatomie frumos ilustrată sau alte cărți din domeniu, vei găsi tot ce ai nevoie pe site-ul nostru: de la cărți de fiziologie la agende medicale, cărți de farmacologie, cărți de neurologie și cărți de kinetoterapie. În acest articol îți recomandăm doar câteva titluri care s-ar putea să-ți fie de folos în studiile tale:

A COLOUR ATLAS OF HUMAN ANATOMY de R.M.H. MCMINN, R.T. HUTCHINGS

See the source image

Volumul a fost publicat în anul 1992, este în engleză și are 358 de pagini. A apărut la editura Wolfe Medical Publications și îl găsești pe site-ul nostru la prețul de numai 99 de lei.

„FARMACOGNOZIE. PRODUSE VEGETALE CU SUBSTANTE BIOACTIVE” scrisă de URSULA STANESCU, MONICA HANCIANU, CERASELA ELENA GIRD

Farmacognozie. Produse vegetale cu substante bioactive - Ursula Stanescu

Cartea a fost publicată la editura Polirom în anul 2020 și are 468 de pagini. O găsești pe site-ul nostru la prețul de 59 de lei.

ANATOMIE PENTRU MIȘCARE VOL.1-2 INTRODUCERE ÎN ANALIZA TEHNICILOR CORPORALE. EXERCIȚII DE BAZĂ” scrisă de BLANDINE CALAIS-GERMAIN

See the source image

Găsești ambele volume apărute la editura Polirom în anul 2018 pe site-ul nostru la prețul de doar 65 de lei. Însumează împreună 610 de pagini de cunoaștere neprețuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *