Dacă nu știai deja, Dan-Silviu Boerescu a scris un număr mare de volume pe diferite teme, cu precădere privitoare la istoria României. Pe site-ul nostru găsești multe dintre cărțile sale la prețuri reduse, iar în acest articol îți vom vorbi pe scurt despre câteva dintre ele.

Unul dintre cele mai interesante volume ale sale se intitulează „Cele mai vechi cârciumi bucureștene și clienții lor celebri„. Titlul explică destul de clar ce vei descoperi între cele 147 de pagini ale cărții, însă cu siguranță nu te vei aștepta la câteva dintre numele menționate. Dacă ai de obicei astfel de curiozități, autorul a strâns suficiente consemnări din presa veche pentru a le satisface.

Un alt volum demn de menționat este „Cele mai celebre cazuri de vrăjitorie din Țările Române. Mărturii uluitoare despre ocultism, satanism și practici păgâne„. Acesta se găsește pe site-ul nostru la prețul de numai 9,99 lei și cuprinde 138 de pagini pline de informații care te vor șoca și îți vor stimula spiritul de cercetător. Cu siguranță nu ai auzit de multe dintre acestea, iar Dan Silviu Boerescu a cuprins în acest scurt volum esențialul, care a ajutat la imaginea mistică pe care unii străini o au față de țara noastră.

Ultimul volum despre care îți vom vorbi în acest articol este „Crime și catastrofe uitate din istoria neagră a României„. Poate că titlul îți este cunoscut deja, însă este musai să citești cu ochii tăi volumul de 127 de pagini, care îți va revela lucruri despre care probabil nu știai nimic. Cartea a apărut în anul 2018, iar pe site-ul nostru o găsești la prețul de numai 5,99 lei.

Explorează scrierile acestui autor după bunul plac, deoarece cu siguranță vei găsi multe subiecte abordate de el care să te încânte. Pe site-ul nostru găsești o întreagă colecție din care să îți alegi preferatele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *