Free stock photo of adult, book bindings, book series Stock Photo
Sursa: A Woman Sitting on a Chair while Working at Night · Free Stock Photo (pexels.com)

În cazul în care te simți mai predispus/ă să citești autori traduși din străinătate în comparație cu romanele scrise de autori români, misiunea noastră în acest articol este aceea de a te convinge să le dai o șansă. Mai jos, îți vom propune câteva titluri care s-ar putea să îți stârnească interesul și să te ajute să pătrunzi încet în universul propriilor noștri artiști literari.

Pentru început, îți propunem cartea 322 de vorbe memorabile ale lui Petre Țuțea. Este un scurt volum de doar 117 pagini care te va inspira și te va pune pe gânduri. Găsești cartea pe site-ul nostru pentru numai 13,99 lei. Stocul este limitat, așa că grăbește-te să îți iei porția de înțelepciune de la unul dintre cei mai mari gânditori pe care i-am avut!

În continuare, îți recomandăm cartea lui Stejărel Olaru, Agentul nostru Victor. În cele aproape 300 de pagini vei descoperi o poveste fictivă care conține adevăruri sumbre. În special dacă te pasionează poveștile detective sau cu tentă polițistă, poți găsi romanul pe site-ul nostru pentru numai 7,99 lei.

Ultima recomandare pe care ți-o oferim în cadrul acestui articol este Anotimpuri, scrisă de Radu Tudoran. Deja un clasic al literaturii române, în acest volum vei întâlni o poveste plină de patos a cărei desfășurare se întinde cu puțin peste 300 de pagini. Găsești volumul pe site-ul nostru la prețul de 25,99 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *