Sursa: pexels.com

Dacă vrei să faci o schimbare în viața ta și nu știi de unde să începi lectura poate fi o soluție potrivită. În acest articol îți vom recomanda câteva titluri de cărți non-fictive care să te inspire să pornești pe un nou drum. Indiferent de aria în care vrei să îți dezvolți abilitățile, este un lucru cunoscut că totul începe de la mintea umană: antrenează-ți mintea, iar restul lucrurilor pe care îți dorești să le atragi în spațiul tău intrapsihic vor veni de la sine. Iată, așadar, ce îți propunem:

Cartea „ANATOMIA YOGA. GHID PRACTIC AL MISCARILOR, POSTURILOR SI AL TEHNICILOR DE RESPIRATIE” scrisă de LESLIE KAMINOFF, AMY MATTHEWS

Desigur că practica yoga are de obicei loc într-un spațiu special amenajat cu un trainer care să îți ghideze mișcările și respirația, însă asta nu înseamnă că nu poți face primii pași chiar la tine în sufragerie, începând cu pozițiile care îți sunt cele mai la îndemână. Yoga este un sport în special benefic din punct de vedere psihic și spiritual, întrucât presupune un anumit tip de respirații care te vor ajuta împotriva stresului și pentru eliminarea tensiunii din corp. Încearcă acest ghid de yoga pentru a înțelege ce se întâmplă mai exact în corpul tău atunci când îl utilizezi astfel.

Cartea „ARTA DE A GASI DREAPTA MASURA. CUM SA TE BUCURI DE VAIATA” scrisă de ANSELM GRUN

Arta de a gasi dreapta masura | q6_60

În caz că nu știai încă, cel mai mult contează nu ceea ce ni se întâmplă, ci felul în care privim noi lucrurile și putem să ne descurcăm în diverse situații. Majoritatea oamenilor au de fapt nevoie de o schimbare în perspectivă pentru a putea face ulterior schimbările necesare în propria viață. Află din acest volum cum să te bucuri mai mult de viață alegând tot timpul calea de mijloc. Extremele sunt cele care ne obosesc de obicei psihicul, așa că este important să ne facem ordine în minte pentru a ne putea concentra pe ce contează cu adevărat.

Cartea „GHIDUL HEADSPACE PENTRU MANCATUL CONSTIENT. MINDFULNESS LA MASA” scrisa de ANDY PUDDICOMBE

Ghidul Headspace pentru mancatul constient Mindfulness la masa - eMAG.ro

Alimentația este o parte foarte importantă a vieții fiecărui om, iar o dietă greșită ne poate afecta inclusiv pe plan psihic. Energia pe care o primim din preparatele consumate zilnic este cea care ne ajută să ne ocupăm de treburile casnice sau îndatoririle profesionale, așa că perspectiva asupra mâncării poate face o mare diferență în cazul în care ești obișnuit să funcționezi la foc continuu. Din acest volum vei învăța că și mâncatul este o artă ce trebuie respectată întocmai pentru a reuși să ajungi la un echilibru ideal dintre minte și corp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *