Sursa: Assorted-title Reading Book Lot · Free Stock Photo (pexels.com)

Pe site-ul nostru găsești cărți în mai multe limbi (franceză, italiană, rusă, etc.), printre care romanele în limba engleză sunt cele mai căutate. Dacă și ție îți place să citești anumiți autori în original, vei găsi sute de titluri dintre care să îți alegi favoritele. În acest articol ne-am propus să îți recomandăm câțiva autori pe care să îi încerci la prețuri reduse!

Vom începe cu Lee Child și cartea sa, „61 hours„, care a fost tradusă și la noi și beneficiază de succes la nivel global, având chiar și o ecranizare realizată în urma sa. Cartea are aproape 500 de pagini și a fost publicată la editura Bantam Books. Urmărește protagonistul în aventurile sale misterioase și bucură-te de stilul acestui autor consacrat!

Pentru cei care își doresc să citească un roman scris în mod clasic, îți recomandăm „A farewell to arms” scrisă de Ernest Hemingway. Și acest volum a fost tradus în limba română, însă cu siguranță îți dorești să descoperi exact cuvintele utilizare de autor și să savurezi din plin cele 318 pagini ale volumului pe care îl găsești doar cu 8,99 lei pe site-ul nostru!

Pentru cititoarele pasionate de povești de dragoste, iubiri de-o vară sau aventuri în alte orașe, propunem titlul „A country escape” scris de Katie Fforde și publicat în anul 2019. Este o poveste mai degrabă veselă decât tristă despre regăsirea de sine și gestionarea propriilor emoții. Savureaz-o pentru numai 14,99 lei!

Citește și articolul nostru despre cărți grozave de care probabil nu ai auzit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *