Sursa: Purple Petaled Flower on Book \ · Free Stock Photo (pexels.com)

Există miliarde de cărți ce au fost publicate în lume, iar multe dintre ele au fost traduse și în limba română. Este greu să ții pasul cu toate aparițiile din literatura universală, însă în acest articol îți oferim câteva propuneri care poate ți-au scăpat din vedere. Nu am vrea să ratezi vreo carte grozavă, așa că iată ce îți recomandăm:

Cartea „ANTOLOGIA PROVERBELOR CIUDATE” scrisă de STEPHEN ARNOTT

Antologia proverbelor ciudate

Această carte a fost publicată la noi în anul 2010 și conține 274 de pagini în care vei descoperi cele mai ciudate proverbe care au circulat de-a lungul istoriei. În traducerea lui Radu Paraschivescu, acestea te vor pune pe gânduri cu privire la semnificația lor și îți vor oferi poate noi sintagme de adăugat în vocabular. Găsești cartea pe site-ul nostru pentru doar 19 lei!

Cartea „ARSITA” scrisă de JANE HARPER

Arsita - Jane Harper - Libris

Romanul de debut al lui Jane Harper a stârnit furori în zeci de țări până a ajuns și pe meleagurile noastre. Dacă ești un fan al romanelor thriller/polițiste, aceasta este cartea potrivită pentru tine! Cartea a fost tradusă în anul 2017 la editura Trei și conține aproape 400 de pagini pline de mister și suspans. Află care este secretul de mult îngropat al lui Falk și bucură-te de lectură pentru numai 14,99 lei!

Cartea „AZALEEA ROSIE” scrisă de ANCHEE MIN

Azaleea Rosie - Anchee Min

Dacă te atrag romanele din Orient și nu ai citit-o pe Anchee Min încă, ce mai aștepți? Această autoare cu origine din China a câștigat inimile cititorilor prin poveștile ei pline de intensitate și extrem de profunde. Romanul a fost publicat la noi în anul 2009 și conține 282 de pagini care te pot marca din punct de vedere emoțional. Achiziționează-l pentru numai 19,99 lei de pe site-ul nostru!

Un comentariu la „Cărți grozave de care probabil nu ai auzit”

  1. Pingback: Cărți în limba engleză pentru cititorii pasionați – Blog Anticariat Ursu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *