Sursa: pexels.com

În special în vremurile pe care le trăim este important să ne cunoaștem istoria ca întreg. Nimic nu este o sursă mai bună de cunoaștere decât volumele scrise de specialiști, menite să ne ofere informațiile de care avem nevoie. Un om citit este un om inteligent, așa că nu neglija lecturarea cărților de specialitate pentru a-ți îmbogăți cunoștințele. Mai jos îți propunem câteva titluri care să te ajute în acest proces:

Adevărul despre istorie

Adevarul despre istorie, de Readers Digest - anticariat carte online

Acest volum publicat în colecția Reader’s Digest și apărut în anul 2007 oferă în cele 318 pagini ale sale informații prețioase despre evenimentele istorice majore întâmplate în lume de-a lungul timpului. Dacă ești în căutarea unui ghid compact și complex și vrei să cunoști adevărul istoriei umanității, poți achiziționa cartea de pe site-ul nostru pentru doar 20 lei.

Am fost medic la Auschwitz

Cartea AM FOST MEDIC LA AUSCHWITZ scrisa de DR. NYISZLI MIKLOS - Anticariat  Ursu Online

O carte extrem de rară și extrem de populară pe care o găsești pe site-ul nostru la prețul de 79 lei în stoc limitat. Ediția pe care ți-o prezentăm a fost publicată în anul 1965, iar în cele 246 de pagini vei regăsi mărturia înmărmuritoare a celui care a văzut ororiile trecutului cu proprii ochi.

Apocalipsa. Mari dezastre din trecut și câteva lecții pentru viitor

Apocalipsa. Mari dezastre din trecut și câteva lecții pentru viitor”, un  nou titlu semnat de Niall Ferguson | O mie de semne

Cartea destul de recentă a lui Niall Ferguson, apărută la editura Polirom și conținând 560 de pagini se potrivește exact sintagmei „istoria se repetă pentru cei care nu învață din ea”. Dacă nu ești la curent cu dezastrele majore ce au lovit umanitatea de-a lungul timpului, îți recomandăm acest volum publicat în 2021 care este menită să deschidă ochii celor tineri și să-i îndemne la acțiune pe cei care știu deja ce înseamnă să simți că se apropie apocalipsa.

Sperăm ca recomandările noastre să îți fie de folos și te așteptăm pe site pentru o gamă și mai variată de cărți despre istoria universală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *