Sursa: pexels.com

Ce este mai potrivit în timp ce citești decât să asculți o muzică bună pe fundal? Vinilurile au revenit la modă și le poți asculta chiar pe pick-up-uri moderne, care amplifică plăcut sunetul. În acest articol îți vom recomanda câteva albume clasice care pot fi lăsate în surdină în timp ce te bucuri de o carte la fel de bună și nemuritoare.

„A HARD DAY’S NIGHT” – THE BEATLES

The Beatles - A Hard Day's Night - Amazon.com Music

Trupa The Beatles stârnește multă nostalgie și amintiri pentru cei care au crescut pe muzica lor, dar nu numai. Acești clasici ai muzicii rock și-au lăsat amprenta asupra istoriei muzicale, iar albumul lansat în 1976 poate fi acum al tău pentru doar 99 lei.

„BORN A MAN, SECOND HAND PEOPLE, ETC.” – THE BEE GEES

Bee Gees "Grabacion" RARE Spain Made Only "Belter" LP | eBay

The Bee Gees au apărut în 1958, însă albumul pe care ți-l recomandăm a apărut în anul 1980 și cuprinde piese precum: Born a man, Glass House, Second Hand People și multe altele. Poți asculta vinilul în timp ce te bucuri de o carte de acțiune. Acesta poate fi al tău pentru doar 99 lei.

DELICATE SOUND OF THUNDER NO.2. VINIL” – PINK FLOYD

Pink Floyd – Delicate Sound Of Thunder Part 1 & 2 - Restored & Remixed  (2020, Digipak, CD) - Discogs

Pink Floyd a revoluționat muzica rock și a inspirat multe alte genuri muzicale. Delicate sound of thunder a apărut în anul 1990 și cuprinde melodii celebre precum Another brick in the wall și Comfortably Numb. Vinilul poate fi al tău pentru 129 lei.

Dacă vrei și alte albume care să îți amintească de perioadele vechi ale muzicii sau îți dorești melodiile tale preferate sub formă de vinil găsești mai multe opțiuni pe site-ul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *