Sursa: Photo of a Person’s Hand Getting a Book Beside a Vase · Free Stock Photo (pexels.com)

Kurt Vonnegut a fost un scriitor american de succes internațional, ale cărui cărți au stârnit fascinația a milioane de cititori prin ironia și SF-ul pe care îl conțin. Stilul său nu este cel mai ușor de digerat, însă după ce pătrunzi în lumea fiecărui roman în parte, nu vei mai vrea să îl lași din mână. Mai jos îți propunem 3 dintre cele mai cunoscute volume ale sale, pe care le găsești pe site-ul nostru la prețuri promoționale.

Cartea „ABATORUL CINCI” scrisă de KURT VONNEGUT

Abatorul cinci - Kurt Vonnegut - Libris

Abatorul este un roman despre momente îngrozitoare din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Reprezintă un clasic american și conține elemente SF precum călătoriile în timp și extratereștri. Volumul are 301 pagini și a fost publicat la noi în 2017, la Editura ART.

Cartea „SIRENELE DE PE TITAN” scrisă de KURT VONNEGUT

Sirenele de pe Titan - Kurt Vonnegut - Editura ART

Sirenele de pe Titan a fost cel de-al doilea roman scris de Vonnegut, conținând o poveste SF despre o zonă necartografiată a spațiului. Satira are în vedere elemente precum religia, liberul arbitru și chiar întreaga istorie a umanității. Volumul are 336 de pagini și a fost publicat în România în anul 2015.

Cartea „LEAGANUL PISICII” scrisă de KURT VONNEGUT

Leagănul pisicii - Kurt Vonnegut - Editura ART

Leagănul pisicii demonstrează în continuare genialitatea autorului, fiind considerat unul dintre cele mai bune romane ale secolului XX. Povestea are în vedere condiția omului modern și nebunia sa. Volumul are 335 de pagini și a fost tradus la noi în anul 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *