White Ceramic Mug
Sursa: pexels.com

Perioada sărbătorilor aduce relaxare și puțin mai mult timp liber în care să te bucuri de cele mai bune lecturi. În acest articol îți oferim câteva recomandări care să te scoată cu ușurință din cotidian și să te introducă în universuri magice și pline de suspans. Fă-ți un ceai bun, așază-te confortabil în locul tău preferat pentru citit și iată la ce ne-am gândit pentru tine:

  1. Poveste despre două orașe
See the source image
Cartea poate fi achiziționată de aici.

Unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite romane ale lui Charles Dickens, acest clasic dăinuiește încă în inimile cititorilor de pretutindeni. Revoluția Franceză, fortăreața Bastiliei, Londra – călătorește alături de doctorul Alexandre Manette în timp și spațiu și trăiește laolaltă cu el o poveste plină de aventură și suspans! Londra și Paris sunt orașele la care face referire acest titlu. Romanul a fost publicat în anul 1859, iar întregul context socio-politic de atunci l-au ridicat în ochii cititorilor și au stârnit multă curiozitate. Dacă l-ai citit deja, poate este vremea să te întorci într-unul dintre cele mai vii universuri literare create vreodată.

2. Viața și aventurile lui Moș Crăciun

See the source image
Cartea poate fi achiziționată de aici.

Crăciunul aduce nostalgie tuturor, așa că îți poți retrăi amintirile din copilărie cu poveștile nemuritoare ale lui Frank L. Baum. E cert că „Vrăjitorul din Oz” l-a făcut celebru pe acest autor, dar nici povestea lui Moș Crăciun nu se lasă mai prejos în ceea ce privește fantezia și puterea prin care poate atrage pe oricine înspre Polul Nord. Este o lectură de o după-amiază când îți poți permite să te pierzi câteva ore printre pagini. Cu siguranță vei fi captivat de intrigă și vei ajunge să te relaxezi în timpul acestei lecturi palpitante.

3. Seria Landon Gibson

See the source image
Cartea poate fi achiziționată de aici.

Indiferent de vârsta pe care o ai, o serie de cărți pentru adolescenți scrisă de o binecunoscută autoare poate captiva pe oricine încă de la primele pagini. Poți începe cu primul volum și să citești despre viața lui Landon Gibson, un tânăr care ajunge să studieze la Universitatea din New York. Aflând ce se întâmplă acolo, îți vei dori să vezi ce se mai întâmplă cu acest protagonist charismatic. Găsești deja volumul al II-lea, „Nimic mai puțin” în catalogul nostru online. Tocmai pentru că lecturarea unei serii necesită ceva timp, perioada sărbătorilor este perfectă pentru a face acest lucru.

Ți-ai făcut deja o listă cu ce vrei să citești în această perioadă? Dacă nu, ia în calcul recomandările noastre și nu mai ezita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *