Sursa: Young woman with book in autumn park · Free Stock Photo (pexels.com)

Dacă ești în perioada adolescenței sau ai depășit-o, dar vrei în continuare să citești romane care se încadrează în genul Young Adult, în acest articol îți vom propune câteva serii pe care nu trebuie să le ratezi. Unele dintre ele au fost chiar ecranizate și sunt și în momentul de față îndrăgite în întreaga lume. Nu considerăm că literatura este destinată unei singure categorii de vârstă, așa că te invităm să le oferi o șansă acestor cărți indiferent de etapa în care te afli.

Academia Vampirilor

Pachet Academia vampirilor 1+2+3+4+5+6 - Richelle Mead

Găsești pe site-ul nostru toate volumele acestei serii care a bucurat inimile multora la prima apariție. Rose Hathaway, eroina noastră, trece prin nenumărate provocări în încercarea de a opri veșnicul război între oameni și vampiri, încercând totodată să se regăsească pe sine în tot acest haos. Seria Academia Vampirilor ascunde multe plot twist-uri și situații limită în care te întrebi ce se va întâmpla cu protagonista și celelalte personaje. Finalul este unul puțin așteptat, însă trebuie să ai în vedere că nici romantismul nu lipsește dintre paginile lui Richelle Mead.

Seria Landon Gibson

Pachet Seria Landon Gibson » Anna Todd »

Romanele Annei Todd au câștigat admirația tinerilor adulți din întreaga lume, iar cele două volume pot fi găsite pe site-ul nostru la prețuri excelente. Află mai multe despre protagonistul seriei – cel care îi dă și numele – și aventurile sale împreună cu prietenii la New York. Dramă, suspans și multe alte emoții se regăsesc în paginile celor două volume, așa că nu mai aștepta și oferă-i acum o șansă!

Jurnalele Vampirilor

See the source image

Cărțile lui L. J. Smith au produs ravagii în urmă cu zece ani, iar seria ei, Jurnalele Vampirilor, continuă să aibă un număr imens de fani – în special după apariția serialului TV cu același nume. Dacă nu ai făcut parte din trend la începuturile sale, acum este momentul să descoperi lumea fascinantă, plină de mister și vampiri creată de această cunoscută autoare. Descoperă cărțile pe site-ul nostru și începe să le colecționezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *