Sursa: Books on Brown Wooden Shelf · Free Stock Photo (pexels.com)

Cărțile autorului german Thomas Mann (1875-1955) au cucerit inimile și au intrigat mințile cititorilor de pretutindeni și continuă să facă acest lucru și în prezent. În catalogul nostru online se regăsesc numeroase romane ale sale la prețuri avantajoase, astfel încât fiecare cititor să aibă ocazia să parcurgă lucrările acestui geniu literar. În acest articol îți vom recomanda câteva titluri, astfel încât să ai un punct de pornire.

În primul rând, îți recomandăm volumul „Alteța regală„, publicat la editura RAO în anul 1999 și care conține în total 315 pagini. Autorul definește povestea drept „o comedie în formă de roman”, creând intrigi complexe între marea ducesă Dorothea și fiul ei, prințul Klaus Heinrich.

Casa Buddenbrook, carte împărțită în două volume și publicată în colecția Nobel, tot la editura RAO, conține în total 600 de pagini fascinante despre istoricul unei familii cu multe secrete. Volumele au apărut pe piață în anul 2012 și pot fi achiziționate împreună de pe site-ul nostru la prețul de 22,99 lei.

Doctor Faustus, una dintre cele mai cunoscute cărți scrise de Thoman Mann, te așteaptă cu 714 pagini intense și pline de suspans. Volumul a fost publicat la editura RAO în anul 1995 și poate fi achiziționat la prețul de 16,99 lei.

Ține cont de recomandările noastre și aruncă o privire peste toate cărțile scrise de acest autor, pe care le găsești online la prețuri foarte avantajoase și în ediții aflate în stare excelentă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *