Sursa: Library Interior · Free Stock Photo (pexels.com)

Pentru a-ți dezvolta cât mai mult cultura și imaginația, este important să citești cărți pe teme cât mai variate. Cu siguranță fiecare persoană are genul său favorit de poveste, însă anumiți autori au ajuns consacrați tocmai pentru că au utilizat un limbaj suficient de accesibil maselor. În acest articol vom încerca să îți îndreptăm atenția către noi orizonturi și lumi literare care s-ar putea să te intrige la început, dar treptat vei putea observa frumusețea diversității.

De exemplu, în literatura română se găsesc multe titluri care au strâns deja o mulțime de fani datorită creativității autorilor, care au adus în prim-plan teme importante pentru țara noastră. Cu siguranță e mult mai ușor să te regăsești în poveștile despre țara în care trăiești, deoarece există multe elemente care îți sunt deja cunoscute sau despre care ai mai auzit înainte. Un exemplu în acest sens îl reprezintă romanul „Am fost cândva femeie de onoare…” scris de Radu Paraschivescu, un foarte îndrăgit autor contemporan. Cărțile sale au apărut cu precădere la editura Humanitas și pot fi regăsite în colecția noastră la prețuri competitive.

Dacă ne îndreptăm atenția înspre literatura universală, printre primele titluri regăsite pe site-ul nostru vei observa cărți scrise de Frederic Beigbeder, un foarte iubit autor francez care a cucerit publicul prin stilul său nonconformist. Alături de acesta se găsesc cărți scrise de Gabriel Garcia Marquez sau Ernest Hemingway, doi autori la fel de cunoscuți care au scris pe teme variate. Esențialul pe care vrem să ți-l prezentăm este faptul că toți acești scriitori au abordat subiecte pline de diversitate, de la istorie, până la povești personale împletite cu fantezie. Dacă încă nu ai parcurs acești clasici moderni ai literaturii universale, îți sugerăm să începi cu prima carte scrisă de ei care îți pică în mână.

Fie că e vorba de literatură română sau universală, ține cont de faptul că site-ul nostru își reînnoiește periodic stocurile și te poți bucura de cele mai populare cărți din lume la prețuri promoționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *