Sursa: Free stock photo of adventure, astronaut, bike (pexels.com)

Cărțile din genul SF au o comunitate imensă de fani din întreaga lume. Autori precum Arthur C. Clarke sau Philip K. Dick au continuat tradiția începută cu multe decenii în urmă și ne-au oferit cărți care să ne surprindă și să ne înspăimânte în același timp. În acest articol îți vom oferi câteva recomandări care să te ajute să descoperi cărți uluitoare și care cu siguranță vor avea un profund impact emoțional asupra ta. Iată ce îți propunem:

Cartea „3001: ODISEEA FINALA” scrisă de ARTHUR C. CLARKE

3001: Odiseea finala

Această carte a fost publicată în anul 2011 în colecția Nautilus a editurii Nemira, iar stocurile au fost epuizate aproape instant. În cele 240 de pagini autorul ne poartă printr-o lume cu totul nouă, unde lucrurile funcționează după reguli diferite. Extratereștrii sunt pe cale să decidă destinul umanității, iar soluția stă în mâinile protagonistului…

Cartea „ALEGEREA LUI HOBSON” scrisă de ROBERT J. SAWYER

Alegerea lui Hobson - Robert J. Sawyer - Cartepedia.ro

Robert J. Sawyer ne-a oferit în cele 412 pagini ale cărții o poveste fascinantă care duce limitele dintre imaginație și adevăr mai departe prin intermediul descoperirilor științifice ale protagonistului. Cartea a apărut în 2008 la editura Nemira și o poți cumpăra de pe site-ul nostru pentru numai 9,99 lei!

Cartea „BLESTEMUL DIN SARNATH VOL.1” scrisa de H.P. LOVECRAFT

Blestemul din Sarnath. The best of H.P. Lovecraft, vol. 1

Lovecraft a lăsat în urma sa un tezaur de povestiri SF și horror care încă au un număr mare de fani în întreaga lume. În acest volum vei regăsi teroarea adevărată sub forma celor 433 de pagini ale volumului tradus la noi și apărut în anul 2013. Îl găsești în ediție limitată pe site-ul nostru la prețul de 39 lei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *