Sursa: A Person Flipping the Pages of a Book · Free Stock Photo (pexels.com)

Îți dorești de ceva timp să citești cărți din literatura universală scrise de mari clasici, însă n-ai reușit să găsești volumele dorite la prețuri accesibile? Noi avem soluția pentru tine! Multe dintre aceste volume nu mai sunt disponibile în librăriile din țară, însă acum ai în sfârșit ocazia să-i parcurgi pe Dostoievski sau Hemingway în ediții ca noi la prețuri de vis! Iată ce îți propunem:

Cartea „ADOLESCENTUL” scrisă de F.M. DOSTOIEVSKI

Adolescentul - Feodor Mihailovici Dostoievski - eMAG.ro

Dacă nu ești familiarizat/ă cu stilul acestui autor, vei avea parte de o mare surpriză! Stilul său în aparență lent, dar foarte profund de a scrie te va captiva încă de la primele pagini și te va face să trăiești cu sufletul la gură povestea protagonistului. Găsești cartea pe site-ul nostru pentru numai 26,99 lei. Te vei putea bucura astfel de cele 684 pagini pline de aventuri și conflicte interioare pline de patos.

Cartea „DEALURILE VERZI ALE AFRICII” scrisă de ERNEST HEMINGWAY

Ernest Hemingway - Dealurile verzi ale Africii - elefant.ro

Hemingway a cucerit inimile multor cititori, fiind considerat un clasic modern cu foarte multe lucruri de transmis generațiilor următoare. Volumul pe care ți-l prezentăm se găsește pe site-ul nostru pentru numai 20 lei și conține 282 pagini în care cuvintele autorului te vor purta pe tărâmuri nebănuite.

Cartea „CASTELUL” scrisă de FRANZ KAFKA

25. Castelul, de Franz Kafka. Editura Adevarul - Biblioteca Adevărul 101

Kafka a fost un mare gânditor, un inovator nu doar al literaturii, ci al direcției în care se îndreaptă aceasta chiar și în prezent. Castelul rămâne una dintre cele mai cunoscute povestiri ale sale, iar în cele 334 de pagini din ediția curentă te vei întâlni cu un mare spirit literar care îți va vorbi direct din suflet. Cartea se găsește pe site pentru numai 29 de lei.

Sperăm ca recomandările noastre să îți fie de folos. Te așteptăm pe site cu multe noutăți și cărți scrise de autori clasici și contemporani care îți vor câștiga inima – totul la prețuri foarte accesibile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *