Sursa: Black Cross leaning on Black Hardcover Bible · Free Stock Photo (pexels.com)

Pentru cei interesați de domeniul spiritual și religios, în această postare vă propunem câteva titluri non-fictive care să vă îmbogățească viziunea în acest sens. Le găsiți pe toate pe site-ul nostru la prețuri accesibile și în ediții aflate într-o condiție excelentă. Descoperă acum informații care ți-au fost necunoscute citindu-i pe câțiva dintre cei mai cunoscuți cercetători din domeniu!

Prima recomandare pe care o avem pentru tine este cartea „Antihristul. Mărturii ale bibliei și tradiție” scrisă de Wilhelm Bousset. Volumul a fost publicat la editura Herald în anul 2010 și conține 249 de pagini fascinante, care ar putea să îți schimbe perspectiva despre acest subiect.

A doua carte ce ți-ar putea stârni interesul este „Apocalipsa 13. Sfârșitul libertății umane” scrisă de Mircea Vlad și publicată la editura Axioma Edit în anul 1999. Volumul de doar 159 de pagini nu se mai află în stocul librăriilor, însă o găsești la noi pe site pentru 55,99 lei.

Nu în ultimul rând, îți recomandăm volumul intitulat „Arheologie biblică„, o lucrare comună sub egida lui Dumitru Abrudan și Emilian Cornițescu. Cartea a fost publicată de către Institutul Biblic și de Misiune al Bisericii Ortodoxe în anul 1994, fiind o lucrare complexă, de 352 de pagini, care a apărut în anul 1994.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *