Sursa: Anonymous woman turning page of magazine sitting on couch · Free Stock Photo (pexels.com)

Albumele de artă trebuie contemplate în detaliu, însă acestea nu sunt doar pentru cunoscătorii pasionați. Orice om care iubește frumosul poate fi impresionat de lucrările unui anumit pictor sau poate descoperi un întreg nou univers doar aruncând o privire asupra imaginilor. În acest articol îți vom propune câteva albume de artă cunoscute, pe care le vei găsi pe site-ul nostru la prețuri reduse.

În primul rând, îți propunem albumul intitulat pur și simplu Modigliani, care a fost publicat la editura Humanitas în anul 2007 și cuprinde 79 de pagini cu creații color sau în alb-negru, care vin perfect una în completarea celeilalte. Acest mare pictor este cunoscut pentru portretele sale enigmatice, ale unor figuri triste și înduioșătoare. Cuprinde 63 de ilustrații pe care le poți admira ori de câte ori vrei să te transpui în astfel de stări.

Un alt album pe care ți-l recomandăm este Adam Bălțatu realizat de Maria Dumitrescu și apărut în anul 1970 la editura Meridiane. Poți găsi acest prețios album la prețul de 99 de lei pe site-ul nostru, acesta conținând 47 de reproduceri color și alb-negru ale celor mai importante picturi. Cartea conține, de asemenea, și text explicativ, fiind astfel un volum complet pentru cei care vor să-l descopere pe marele pictor Adam Bălțatu.

Nu în ultimul rând, albumul Aurel Ciupe realizat de Mircea Deac conține 70 de pagini cu text în română și în engleză împreună cu aproximativ 40 de reproduceri color și alb-negru ale lucrărilor sale. Criticul de artă Mircea Deac a publicat acest volum în anul 1978 la editura Dacia, punându-l în lumina reflectoarelor pe marele pictor Aurel Ciupe. Volumul poate fi găsit pe site la prețul de 37,99 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *