Sursa: pexels.com

Să citești poezie poate fi o experiență deschizătoare de suflete, care să te poarte pe tărâmuri nebănuite ale propriului sine, cât și în universul schițat de autor prin intermediul versurilor. În acest articol îți recomandăm câteva volume de poezie care vor lăsa o amprentă pe sufletul tău. Este un amalgam între poeți contemporani și clasici ai literaturii românești de care cu siguranță ai auzit deja.

Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii
Produsul poate fi achiziționat de aici.

Poeziile lui Marius Tucă sunt pline de sentimentalism și reușesc să transmită mesaje care ating profund partea noastră sensibilă. Cu atât mai mult cu cât volumul în sine a fost o surpriză având în vedere cum am ajuns să cunoaștem acest nume. Dacă îți dorești să parcurgi un volum care pare o conversație intimă între poet și cititor, am să te iubesc până la sfârșitul lumii este o alegere potrivită.

Annabel Lee si alte poeme - Edgar Allan Poe - cumpara cartea online
Produsul poate fi achiziționat de aici.

Edgar Allan Poe a fost atât un scriitor, cât și un poet care a reușit să se afirme prin imaginile create cu ajutorul cuvintelor sale – un univers lăuntric adeseori sumbru. În acest volum se regăsesc câteva dintre cele mai celebre poezii ale sale care îl va ajuta pe cititor să descopere cum de a ajuns acest nume unul nemuritor, ale cărui lucrări încă sunt citite de oamenii din lumea întreagă.

Apa vie, apa moarta - Marin Sorescu - Casa Literelor
Produsul poate fi achiziționat de aici.

Marin Sorescu este un maestru al poeziilor. Versurile sale sunt extrem de vii și expresive, purtând cititorul într-un univers foarte complex, explorând diferite domenii sufletești din întregul uman. Apă vie, apă moartă este unul dintre volumele sale cele mai populare și merită cu adevărat să fie parcurs pentru oricine care vrea să cerceteze mai în profunzime spiritul românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *