sursa: pexels.com

Dacă vrei să trăiești cu sufletul la gură o poveste polițistă în care misterele se revelează pe parcurs și totul va avea sens abia la final, în acest articol îți recomandăm trei astfel de romane care te vor ține treaz noaptea. Romanele polițiste sunt ideale pentru cei cărora le place să-și pună mintea la contribuție și să dezlege misterele înaintea protagoniștilor. Iată ce propuneri avem pentru tine:

61 DE ORE scrisă de LEE CHILD

61 de ore - Lee Child

Acest roman a fost ecranizat în anul 2012 avându-l în rolul principal pe Tom Cruise. Lee Child a scris o poveste fascinantă și ușor înfricoșătoare pe alocuri. În cele 488 de pagini vei descoperi câte lucruri stranii se pot întâmpla într-un oraș din Dakota de Sud în care o femeie trebuie să-și facă singură dreptate.

ALTERNATIVA DIAVOLULUI scrisă de FREDERICK FORSYTH

Alternativa Diavolului - Frederick Forsyth

Acest roman este plin de suspans și ascunde în cele 476 pagini o alegere înspăimântătoare: a cui viață o salvezi în cele din urmă atunci când orice ai face, cineva va muri? Povestea plină de realism a lui Forsyth te va face să îți pui la rândul tău această întrebare. Află ce se întâmplă când numărătoarea inversă a început deja.

AUTORUL, LA RAMPĂ! scrisă de DAVID LODGE

Autorul, La Rampa! - David Lodge

Această ficțiune despre viața lui Henry James conduce cititorul spre o puternică experiență psihologică, tragică și comică totodată. David Lodge a reușit să creeze o poveste plină de suspans care vizează natura umană și alegerile pe care le avem de făcut în puncte cruciale.

Te așteptăm pe site pentru mii de volume din literatura universală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *